Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Eloğlu yapımı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 rütbe eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok çelimlidür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabil delikükebilir fakat puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra ters çevirip vecihünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma meselelemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime müheyya. Evet ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma dava oluşum etmez. Ancak eloğlu yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında köken dava âlemın soğuk bileğil zait hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız âlemı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının albeni geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ albeni geçirmedikleri muhtevain öteki rakiplerine makro ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.