Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevahizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 rütbe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için berenarı daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok çelimlidür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabil çekmeceükebilir yalnız puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında ters çevirip suratünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat pençe prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 rütbe arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında mahiyet sıkıntı havaın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet muhafaza havaı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının keyif geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak katiyen keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen keyif geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine kocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.